Forbrukslån

En god økonomi

Lån er noe vi alle blir introdusert til i en ganske tidlig alder. Hvor mange lån vi tar opp i løpet av livet avhenger veldig av hvor mye penger vi har og hvor mye penger vi ender opp med å få. Skal det være en mulighet for å få til noe som virkelig gjør noe spennende med din økonomi er det mange valg. Du kan ta opp et huslån ved å bruke banken til å hjelpe deg. Et huslån er et lån som gjør at du får kjøpt deg et hus om du har god nok økonomi. Sammenlign forbrukslån for å finne et bedre og billig forbrukslån.

Regnskapsbetaling og inkasso

En god økonomi er avhengig av at du faktisk kan betale alle regninger i tide. Hva dette betyr kommer an på deg og din bank. I Norge er det slik at du alltid må betale ting innen den tiden som står på fakturaen. Skal det være noe annet kan du gjøre det på en annen måte. Det som er greit å vite med Norge er at det er mange ting som gjør ting bedre om du betaler innen det har gått 3 måneder uten å få penger. Går det tre måneder så går det til inkasso og når det har gått til inkasso så koster det enda mer å få det ut av inkasso. Hva vi gjør med ting som er i inkasso kommer veldig an på den og på din økonomi. Når noe først har gått til inkasso er det vanskelig å få den ut av inkasso igjen. Dette fordi når noe går til inkasso så vil det bli dyrere. Grunnen til at noe har gått til inkasso er fordi det ikke har vært penger til å betale noe. Når regningen da blir dyrere blir det ikke lettere å betale den. Dette er noe ingen sliter med å forstå, men samtidig er det noe vi alle sliter med å til.

Renter

Renter og avdrag er ofte grunnen til at ting ender i inkasso. Renten er kanskje den største synderen da det er et problem at ting ikke har en lav nok rente. Blir renten lav nok er det lettere for folk å bruke tiden til å betale ned avdragene. Fastsettelsen av renten er et spill. Setter man for mye renter er det stor sannsynlighet for at en person går til inkasso og deretter personlig konkurs. Om den ikke går til inkasso er det plutselig noe helt annet. Renten og størrelsen på lånet, noe som låntaker selv bestemmer, gjør at ting blir dyrt. Dyre ting skaper problemer som igjen gjør at det er en stor utfordring om problemene ikke blir løst. Skal du løse problemer alene kan det bli enda mer utfordrende. Ta derfor tak i egen økonomi før det blir for sent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *