Festivalkostnader

Det er ingen tvil om at det kan være kostbart å reise på en festival, enten det er i Norge eller andre steder i verden. Kanskje spesielt vil dette med reise- og bokostnader komme til å bli en betydelig utgift ettersom man kan oppleve et stort press i hotellmarkedet dde dagene det står på.

Mange velger derfor å låne penger for å oppfylle drømmen sin om en spesiell festival og dette har man selvsagt muligheten til. I Norge i dag finnes det mange muligheter for å skaffe seg finansiering uten sikkerhet og da tenker vi først og fremst på forbrukslånet. Mange vil dessverre oppleve at dette lånet var dyrere enn man hadde trodd, men du skal være klar over at det er fullt mulig å gjennomføre en refinansiering av forbrukslån - og dette kan være noe man burde tenke nøye over.

Det beste tipset for å holde kostnadene nede er å ha et klarlagt og stramt budsjett når man skal på festival. Pengene kan fort galoppere avgårde hvis man bruker penger ukritisk og dette vil man selvsagt få svi for etterpå. Å bruke et kredittkort er en fordel, men også en risiko hvis man ikke er av typen som har kontroll på pengene. Etter at festivalen er ferdig kan man nemlig ha full kontroll over hva pengene har gått til samt at man er sikret hvis man skulle råke ut for en svindel - noe som meget vel kan hende på en slik tur!

Det vil også lønne seg å bestille overnatting i god tid før festivalen, og gjerne så lenge som mulig i forveien, for da vil man kunne sikre seg de beste tilbudene. Penger spart er som kjent penger tjent, og god planlegging vil sørge for at man unngår unødvendige kostnader.

Lykke til med din festivalopplevelse!